Mænd, der elsker kvinder

Hvad pokker tænder mænd på? Og hvad tænker de – om kvinder? Om sex? Om utroskab?

To sex-bloggere mødes – en kvinde og en mand.

Thomas Roar udgør sammen med sexologen Signe V. Bentzen den ene halvdel af Ekstra Bladets “sexpert-panel” – og så har han sin egen blog om sex: http://nytomsex.dk

Jeg tog en snak med Tomas Roar om hans fedeste oplevelser med kvinder – og hvad han frygter mest i mødet med dem.

 

Læs interviewet her:

Hånden på hjertet: Vi kvinder tænker altid over, om vi er for tykke, om vores bryster hænger, er røven fast nok etc.etc. Hvilken kvinde tænder du på og hvilken rolle spiller alder og æstetik for dig her?

 

  • Det er faktisk noget, som ændrer sig lidt med tiden og med mine forhold. Da jeg var i 20’erne, kunne jeg slet ikke forestille mig, at jeg kunne falde for en kvinde, der ikke havde brune øjne og laaange ben og stor røv og et vildt og voldsomt Betty Blue-agtigt sind og en depraveret tankegang. Så mødte jeg hende, jeg blev gift med, og hun havde grønne øjne og en røv i mellemstørrelse. Og hun var langt mildere af sind, og perversionerne var klart nogle, jeg plantede, tror jeg.

 

Og hende, jeg er sammen med nu, er en helt tredje type. Blå øjne, stærk og med markante følelsesmæssige og adfærdsmæssige udsving, som jeg skal anstrenge for at kunne følge mig i og leve op til. Nåja, hun har også stærke lange ben.

Men der er da grundting ved en kvinde, jeg er svært begejstret for rent visuelt. De der ben i et par sylespidse og høje stiletter er altid dragende. Og de skal være høje, den der slags på tre fem centimeter virker mere som en tantet undskyldning for sig selv. Så hellere et par sneakers. Og den røv, gerne stor,  med kødfulde balder, der gynger forbi, kan få det til at krible næsten ubærligt i mine fingre.

Jeg har næsten altid haft kvinder som er min egen alder eller max i år yngre. Jeg kan tage mig selv i at stå på en bar og lure på et par 20-årige vridesild og tænke på, om de mon knalder anderledes end kvinder, da jeg var i den alder. Eller en kvinde i min alder gør. Men den blotte tanke om at skulle tale med en i den alder, gør mig træt. Unge mennesker er på en eller anden måde bare ikke troværdige, vel. De tror, de ved alt, de ved ingenting.

I det mindste ved jeg nu, at jeg ingenting ved, Alder og erfaring borger bare for en mere interessant samtale – og dermed også mere interessant sex, tænker jeg. Pt er kvinderne i 40’erne de mest spændende udseendemæssigt og erfaringsmæssigt. Omend nogle det segment kan være helt utroligt tantede og politisk korrekte i deres udsyn. Og gå sygt for meget op i børn og boligindretning.

 

Hvornår har det været mest udfordrende for dig? Hvad kan virkelig trigge dig, når det handler om sex?

  • Ligesom sex er det sjoveste og mest selvforglemmende mindblowing, man kan foretage sig med og uden tøj på, kan det også være ganske forfærdeligt. Og det er det, når tankerne kører af sporet, når hovedet fylder det hele og angsten overtager.

 

Læs også min blog: Svigter potensen? https://elskmere.dk/svigter-potensen/

 

Da jeg gik i gymnasiet og måske havde haft sex med et par stykker, kom skolens allerlækreste diskosild (jeg var flipper, så hvad hun så i mig, fattede jeg ikke) hen til mig frokostpausen og inviterede mig hjem. Det har jeg skrevet om her for mange år siden her.

(https://nytomsex.dk/erotikbloggen-de-f%C3%B8lsomme/)

 

Efter skole hos hende: På en eller anden måde kom hun ind på, hvem man gerne ville knalde, og da hun så svarede mig, kunne jeg godt høre, hvad klokken var slået. Og derfra så jeg skræmt hele seancen udefra. Denne her fantastisk smukke kvinde og så usikre mig. Det gik selvfølgelig overhovedet ikke. Hvilket jeg havde nedtur over, indtil næste vi prøvede – og jeg af lutter angst for at det skulle ske igen på ingen måde kunne præstere.

  • Derfra blev forskellige varianter af den præstationsangst en fast følgesvend i korte relationer. Så meget at jeg bilder mig ind at have gået glip af helt vildt meget lækker sex med smukke kvinder – fordi det er værst, når de ser godt ud og jeg virkelig gerne vil. Det slap sit tag, da jeg lærte at sige til kvinde, før vi skulle knalde første gang, at jeg ikke kan første gang.

 

En mere voksen, men ikke mindre slem variant af det, handler også om at være for meget oppe i bekymringstanker og om usikkerhed. Jeg havde en kæreste, som var et helt forrygende knald, og som tilsyneladende jublede over, alt hvad jeg fandt på. Hun kunne få den ene orgasme efter den anden – og alle mulige slags. Resultatet var jo, at jeg følte mig som verdens bedste elsker. Og det er super godt sted at arbejde fra, når man skal have sex.

Så begyndte noget at knirke for hende. Oftere og oftere fik jeg bogstaveligt eller i overført betydning et rap over nallerne, hvis det, jeg gjorde, ikke lige var, hvad hun havde i tankerne. Hvorpå hun endda kunne, set fra mit synspunkt, kunne starte et skænderi, om hvorfor kunne der ikke være plads til hendes lyst og hvorfor kunne jeg ikke bare gøre, som hun bad om. Og jeg følte mig både krænket, fordi jeg faktisk netop gjorde, hvad jeg troede, hun kunne lide. Og de ting, hun ville, vidste hun først, når jeg havde gjort det, hun ikke ville have – så til sidst blev jeg simpelthen skræmt ved udsigten til sex og den skældud, som jeg følte fik, og det drama, som fulgte med, når og hvis jeg gjorde noget forkert.

En hel del af konflikten handlede klart om, at hun følte sig presset til at være grovliderlig konstant og derfor langede ud i ren frygtbåren vrede. Så i en lang periode blev jeg handlingslammet, hvilket jeg så også vidste tændte hende helt af. Så det var virkelig en catch 22. Problemet dannede en ond cirkel af bekymringer og usikkerhed, vrede, afmagt, misforståethed. Så vi først kom ud af, da vi lagde forventninger til, hvad der skulle ske, helt bort – i det omfang man kan det – og samtidig i lidt højere grad lod hende definere takten.

Samtidig har min øvelse været at lade være med at fokusere så intenst på min partners nydelse og huske mig selv lidt mere. Så bliver det ikke så følsomt, hvis det ikke lige spiller hundrede procent.

 

Hvornår har sex været mindblowing fantastisk for dig?

  • Et par enkelt gange har jeg har helt vildt god pornoagtigt, hård og saftig ruskende sex med one night stands. Men det er sjældent. Den slags havde jeg i en periode med gode trygge og kinky bolleveninder. Den slags som jeg skrevet meget om på min blog for ti år siden
  • https://nytomsex.dk/erotikbloggen-de-saftige-del-1/Og et eller andet sted kan jeg se, at det kræver tryghed og en fornemmelse af samhørighed med kvinden, før det magiske opstår.

 

– Mindblowing sex er den der fornemmelse af endeløs eftermiddag i fri leg. Minder lidt om barndommens selvforglemmelse, og måske endda lidt polymorft pervers i betydningen, at alt bliver muligt, alt kan være berusende frækt, når man er i det rum. Et totalt nærvær og et fravær af fordømmelse. Og så åbnes der også op for sårbarheden, hendes og min, hvilket også er grundelement for magisk sex for mig.

Det er forskelligt, hvordan jeg kommer derhen. Nogle gange er fantasien med på sådan et meta-agtigt plan, hvor vi taler om det, vi gør og kunne gøre, mens vi knalder, hvor vi tager fat i alle mulige fantasier og udvikler dem sammen, on the fly. Går på opdagelsen i et varieret og mangefaceterret univers sammen. Andre gange er det primært den fysiske nydelse, der kommer i højsædet. At røre og blive rørt. Fælles er det der intime, trygge rum, hvor kun vi to danser.

 

Tror du på monogami – og hvis ja, har den været svær at overholde for dig – og hvis ja, hvornår, i hvilke situationer?

  • Da jeg var i 20’erne, var jeg ret utro. Første gang jeg gjorde det, fortalte jeg det til min kæreste, og regnede med, at det da var ok, iogmed jeg var ærlig og fortalte det. Hun blev selvfølgelig vred og ked af det. Det siger noget om, hvor umoden og dum jeg var. Så jeg holdt med at sige det, og hun begyndte selv at være utro. Vi havde faktisk god og rigelig sex, så noget handlede om, at vi simpelthen kunne lide muligheden af det rush, der ligger i at score og blive scoret. Vi havde svært at sige nej, hahaha.

Senere fandt jeg ud af, at man sagtens kan lade være med at være utro. Jeg jeg føler stadig også, at den vigtigste grund til at lade være er, at din kæreste ville blive så frygtelig ked af det. For i princippet ville jeg sagtens kunne knalde nogen – selvom jeg elsker min kæreste vildt.

På et tidspunkt havde jeg et forhold, hvor vi legede med det. Hun måtte måske godt være sammen med en anden, og det fungerede som en voldsom erotisk benzen, på fantasiplanet, der satte gang i helt vildt meget i mig. Hun fortalte mig fx, hvis der var mænd, der flirtede, og mænd hun kunne knalde, og vi udviklede så fantasier på den baggrund. Jeg var dels fascineret af at komme helt ind i hendes liderlighed, hendes piksult – det var afgørende, at hun hele tiden fortalte om sine tanker, sine lyster og sine følelser omkring det – og det gjorde jeg også. Det var også afgørende for hvert fald mig, at hun kunne lade være med disse ting, hvis det ikke længere var rart for os.

Hun havde aldrig været helt tro i sine tidligere forhold, så denne leg var også en teknik at tackle det på. En farlig leg, der vækkede liderlighed og usikkerhed hos og begge. På en vis seksualiserede jeg min jalousi. Det vækkede en ny sårbarhed, som vi begge havde godt at at få ind i vores relation. Hun nåede at få et par sprøjteorgamser, håndfremkaldte, af en mand på et festtoilett, en gang eller to – og masser af flirt.

 

Hvilket råd ville du give din teenage-datter om sex? Hvad ville du ønske, du selv havde vist om sex, som helt ung?

– At man ikke skal tage sex så tungt. Det er bare noget, vi leger, at alle fumler. Og så at det bliver bedre og bedre med alderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *