Så er det Play Time

Glidecreme! Hvad er godt – og hvad er not? Jeg var noget skeptisk, da jeg åbnede tuben med de nye glidecremer fra Play Time – med kirsebær- og jordbærsmag. 

Normalt skal jeg SLET ikke have noget med duft eller smag “derned” – men mon produktet er så tilpas skånsomt, at selv mine sarte, intime dele kan klare det? I så fald er her da en kær anledning til at udvide mit repertoire.

Alle ved, at til analsex er glidecreme næsten uundværligt. Men glidecreme bruges jo også mange andre steder – i skeden, på pikken, som en del af legen, til at fugte, når vi bliver mere ivrige, end “systemet” sådan helt kan nå at følge med. Til intimmassage er glidecreme fantastisk – og hvorfor ikke forlænge denne del af forspillet, uden at have et mål med det? Bare nyde hinanden og give slip på hverdagen?

Skal vi prøve?

Min mand og jeg beslutter at overvinde vores skepsis helt overfor parfumerede intim-produkter, og prøver Play Time glidecremerne fra Durex. Der er én uden parfume, duft og smag, én med jordbær, én med kirsebær, og én med mynte – smag og duft. Vi prøver dem forsigtigt på armen og hænderne først. Jeg må sige, at både smagen og duften er fantastisk. Her må kirsebær udnævnes til min absolutte favorit – bare for sin duft og smag. Afgjort både duft og smag, der giver lyst til mere. Jeg kunne faktisk forfalde til at spise glidecremen – bare på grund af smagen.

Selve kvaliteten af glidecremerne er skøn. Der skal meget lidt til for at give den lækre glide-effekt, der føles helt naturlig. Kan man tåle duft og smag på sine slimhinder, er duft-udgaverne afgjort at foretrække. Den uparfumerede udgave er fin, men dufter og smager af – well, uparfumeret glidecreme! Det vil sige en anelse kemisk og ikke særlig sexet.

Og det viser sig heldigvis, at jeg – helt uventet – fint tåler de parfumerede udgaver. Jeg mærker på ingen måde den irritation og tørhed, jeg før har oplevet selv med uparfumerede glidecremer. Faktisk breder der sig en behagelig prikken og let varme i området efter påføring – og det er jo en ikke helt ringe side-effekt af legen med glidecreme.

Play Time glidecremerne kan bestilles hos firmaet Mundfrisk.dk – og prisen er også yderst attraktiv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *