Alfons i forklædning

Har du nogensinde leget med tanken om sex med flere mænd?

Fantaseret om det frække og dominante i legen – samtidig med at du skammede dig lidt over disse tanker?

 

Fra fantasi til virkelighed

Måske tændte du faktisk så meget på tanken, at du overvandt skammen og begyndte at overveje at udleve din fantasi.

Men du løb ind i et par forhindringer undervejs:

Det er risky business ene kvinde at give sig til at invitere en masse vildtfremmede mænd hjem i sin lejlighed – mænd, der forventer sex. Uanset om man fortryder på falderebet eller det i situationen føles forkert. Legen kan gå over gevind og som kvinde har man ikke en chance i dén situation.

Og hvor skal det foregå?

At lægge egen bolig til har de færreste lyst til. Måske undrer naboerne sig over støjen og de mange mandlige besøgende . Under alle omstændigheder kender omkring 10 lystne mænd din adresse efterfølgende. Ikke en rar tanke. At finde en udlejer, som er indforstået med det, der foregår, er heller ikke nemt.

 

Hjælpen er nær

Men hvad nu, hvis du møder en sød fyr, der ligesom du er nysgerrig og har lyst til at eksperimentere? En aften ligger I nøgne og liderlige fantaserer sammen.

Han tilbyder ret hurtigt at hjælpe dig med at udleve dén fantasi. Lover at stå for det hele. Finde de rigtige mænd, finde et sted, sørge for den gode stemning. Du skal bare slappe af, give dig hen og nyde det. Et lille, frækt spil mellem jer to.

Er tanken ikke bare en lille smule pirrende? Du ligger nøgen, bundet og blindfolded – og så går festen i gang. Du behøver ikke at være bange – for din kæreste er med dig hele vejen og sørger for, at du har det godt og at der ikke sker overgreb.

 

MEN

Hvad du ikke ved er, at kæresten har planlagt det her, længe før du kom ind i billedet. Du er én blandt mange. Du ved det bare ikke.

Han tager også penge for det. 1000-1500 kr. pr. mand for at deltage i løjerne et par timer. Der kommer 10 mænd.

Du har en fest, mændene har en fest – så hvad i alverden er problemet?

Problemet er, at du aldrig ser en krone af de penge. Og at du er blevet prostitueret uden dit eget vidende.

 

Ikke bare en ond drøm

Historien er desværre taget fra den pure virkelighed og ikke en b-film af de rigtig kedelige af slagsen.

De mænd findes, og et par af dem udfolder sig i stor stil med at arrangere små, private gangbangs med uvidende kvinder.

Min veninde fik sig noget af et chok, da hun på sin elskers tlf. fandt mails m.m., der viste, at han havde gang i en sådan industri:

– Jeg fandt også ud af, at han var gift og havde to børn. Det havde han lige glemt at fortælle mig. Det var et chok i sig selv. Men det værste var faktisk, at jeg fandt ud af, han har en alfons-virksomhed kørende bag ryggen på de piger, der deltager. Pigerne finder han via sin profil inde på Tinder, fortæller hun.

– Det er en ganske almindelig dating-profil. Måske en lidt fræk og kæk én af slagsen, der lægger lidt op til piger, der gerne vil eksperimentere seksuelt og gå et par skridt videre – men slet, slet ikke noget, der indikerer, at der er tale om prostitution med store summer penge involveret. Jeg skal ikke gøre nogen til ofre her, men jeg tvivler oprigtigt på, at han har fortalt pigerne, hvad det hele går ud på. At han annoncerer inde på Eroguide og Annoncelight, som er de to største annonce-portaler for prostitution. At han holder et gangbang ca. hver 14. dag, som han tjener mellem 10 og 15 tusind kr. på hver gang. Sort.

Min veninde har meldt eks-elskerens nebengeschæft til politiet og skattemyndighederne. Samt kontaktet hans arbejdsplads – en børnehave i et københavnsk velhaverkvarter.

Mere kan hun ikke gøre lige nu.

 

Se dig godt for

– Jeg kan kun opfordre alle piger til at se sig godt for, når de Tinder-dater.  For min skyld skal folk da dyrke al den sex, de har lyst til, på den måde, de har lyst til. Men hvis man optræder som prostitueret og bliver solgt via diverse købesex-portaler, har man i hvert fald krav på at vide det, siger hun.

Jeg bliver selv noget chokeret over historien og beslutter mig for at undersøge fyrens adfærd på nettet. Og ganske rigtigt: Indenfor de seneste par år har han annonceret et gangbang ca. hver 14. dag, hvor han søger ca. 10 mænd. En ny pige hver gang. I annoncerne lægger han ikke skjul på, at han finder pigerne på Tinder. Han står for alt det praktiske: Mændene tilmelder sig hos ham og han lukker dem ind. Det eneste, pigen gør, er at lægge krop til. Hun er blindfolded og bundet og ser aldrig de mænd, der knalder hende.

Så kære, frække piger derude: Gang bang løs. Tag penge for det, hvis du har lyst. Og har du brug for en stærk dørmand eller lignende til formålet, så ansæt én. Mon ikke han stiller op til en timepris  på ca. 500 kr.? Så har du tjent 9.500 kr. på et par timer. Selvfølgelig minus udgifterne til leje af lokaler – og pengene til skatte-far, som jo altid skal betales, uagtet erhverv.

Så må Mr. Pimp by Night jo klare sig for de penge, han kan tjene via sit pædagog-job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *